HTML

A Tigri Blog

Mindenféle gondolatok, vélemények a tudományról, technikáról, politikáról. Néha agyatlansággal fűszerezve.

Ahol még vagyok

Utolsó kommentek

Archívum

The Life of Jonn Prick - #1

2008.08.12. 13:05 • Tigri

A "The Life of Jonn Prick" egy folytatásos agymenés akárhány részben, ami a címszereplő groteszk életének mindennapjairól szól. Természetesen a történet kitalált, minden esetleges egyezés... blabla.

Jonn-ban a gondolatok kavarogtak, meg a reggeli kávé. Cigire gyújtott, immár a harmadikra ezen a reggelen, de nem szívott bele. Letette a hamutartóba, a másik kettő mellé. Utálta a cigit. Sosem dohányzott. De olvasta valahol, hogy oldja a feszültésget. Megcsóválta a fejét - faszság ez, rajtam nem segít - gondolta félhangosan.

Furcsa, különös hiányérzete volt. Marta belülről valami. Megreggelizett. Nem segített. Furcsa, különös hiányérzet. Biztos van általános, hagyományos hiányérzet is, aminek 12.50 kilója a szupermarketben, de ő biztos volt benne, hogy az övé nem ilyen. Semmiképp sem. Az rangon aluli lenne.

A monitorra nézett, és felállt. Tíz perccel és néhány papírzsebkendővel később az asztaltól is. A fiatalkori önmagára gondolt, ragacsos nosztalgiával. Az akkori becenevére: Erectus Urgentus. A fürdőbe lépett, engedett a csábításnak. Meg meleg vizet a kádba. Elmerengve elmerült a habokban.

Közben kint az utolsó szál cigaretta is hamvába holt. Csak a furcsa, különös hiányérzet tartott ki makacsul.

3 komment

Címkék: the life of jonn prick

A bejegyzés trackback címe:

https://tigri.blog.hu/api/trackback/id/tr99612418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vgx 2008.08.12. 22:35:51

Hmmm... Tovább?? :)

odi 2008.08.14. 08:58:50

Legyen. ^_^ :D
Ilyen agymenéseim nekem is annak csak nem írom le valamiért. :) Pedig sztem jókat tudok írni. ^_^ No ego. :)
süti beállítások módosítása